Capturine Pets-All-Clean 500 ml set

€ 14,50
Op voorraad
SKU
210-010-2

Capturine Pets-All-Clean 500 ml set.

Capturine® All-Clean is een geconcentreerde allesreiniger die speciaal ontwikkelt is om naast microbiologische reiniging en geurbestrijding producten te gebruiken. U hoeft dus geen chemische allesreiniger meer te gebruiken. 

Capturine® All-Clean starterset bestaat uit een 500 ml fles (om 25 liter cleaning middel te maken) en een extra (lege) sprayflacon om het aangemengde product gemakkelijk te gebruiken.

Toepassingen: Bijzonder geschikt voor schoonhouden van vloeren, meubels, keukens, badkamers, kennels en alle noodzakelijke schoonmaak werkzaamheden in en rondom het huis.

Voordelen:
Uitstekend te gebruiken naast Capturine®-Pets-Bio-Cleaning omdat deze allesreiniger de werkzame bacteriën in bovenstaande producten niet dood.

Capturine® All-Clean is100% biologisch afbreekbaar, Ph neutraal, droogt streeploos op en heeft eveneens een aangename geur die langdurig aanwezig blijft.

Gebruiksaanwijzing: 
Bij dagelijkse schoonmaak: voeg ca.100 ml. toe aan een halve emmer lauw - warm water. Maximale mengverhouding 1:50 Tevens te gebruiken met hoge drukreinigers en andere automatische schoonmaakapparatuur. 500 ml is dus genoeg om 25 liter schoonmaakmiddel aan te maken!

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over: Capturine Pets-All-Clean 500 ml set
Diergigant 2019