Populaire categorieën

Kwalitatieve Slachtproducten bij Diergigant - Diergigant
Slachtproducten
Bekijk producten
Chikko Quality Softbench - Diergigant
Softbenches
Bekijk producten
Riemen & Halsbanden
Riemen & Halsbanden
Bekijk producten

Combineer en ontvang korting!

5 producten voor Slechts € 5,- - Diergigant
5 producten voor €5,-
Bekijk producten
5 voor € 10,00 - Diergigant
5 producten voor €10,-
Bekijk producten
Profiteer van Voordeel: 4 Producten voor Slechts € 20,00 bij Diergigant! - Diergigant
4 producten voor €20,-
Bekijk producten

Chikko Quality Softbench - Tijdelijk 10% korting

Shop Korting!

De lekkerste slachtproducten voor je viervoeter

Shop Slachtproducten

4 producten voor €20,-

Shop voordeel

Wij zijn diergigant

Diergigant: Al 25 Jaar Uw Groothandel Specialist

Al een decennium en een half staat Diergigant bekend als de toonaangevende groothandel in Zeewolde. Gespecialiseerd in honden- en kattenproducten, hebben we in deze 25 jaar een naam opgebouwd die staat voor betrouwbaarheid, kwaliteit en diversiteit, zowel lokaal als internationaal.

Uitgebreide Assortiment aan Honden- en Kattenartikelen

Van vetbedden en hondenmanden tot kattensnoep en krabpalen - Diergigant's assortiment is zowel breed als diep. Elk product is zorgvuldig geselecteerd om te voldoen aan de hoge standaarden die onze klanten van ons gewend zijn. Of je nu een hondenbaasje of hondenfokker bent, je vindt alles wat je nodig hebt in onze webshop.

Kwaliteit en Betaalbaarheid Hand in Hand bij Diergigant

Bij Diergigant begrijpen we dat kwaliteit en prijs hand in hand gaan. Daarom bieden we niet alleen producten van topmerken zoals Kong en Chris Christensen, maar zorgen we ook voor scherpe prijzen en aantrekkelijke kortingen. Elk product in onze winkel garandeert waarde voor je geld.

'Chikko Quality' - Ons eigen merk

Ben je op zoek naar het allerbeste voor je hond? Ontdek dan Chikko Quality, het exclusieve merk van Diergigant, waar topkwaliteit en welzijn van je huisdier centraal staan. Onze Chikko Quality-collectie biedt alles wat je hondenhart begeert: van overheerlijke traktaties tot premium slachtproducten, stimulerend speelgoed, comfortabele kussens, luxueuze ligbedden, stevige hondenriemen tot stijlvolle halsbanden en meer. Bij Diergigant selecteren we met grote zorg, zodat jij en je viervoeter gegarandeerd zijn van alleen de hoogste kwaliteit. Chikko Quality staat voor producten die niet alleen lekker en leuk zijn, maar ook voldoen aan de strengste kwaliteitsnormen. Verwen je trouwe vriend met de uitmuntende keuzes van Chikko Quality, want jouw hond verdient niets minder dan het beste. Ga voor kwaliteit en plezier voor je geliefde huisdier met Chikko Quality.