Uitgelichte producten


Speelgoed

Vetbedden

Katten

Verzorging


CategorieënWie zijn wij?

Diergigant heeft een groot en uitgebreid assortiment hoogwaardig hondenvoer, hondensnacks en slachtproducten. Daarnaast hebben we een uitgebreid assortiment hondenartikelen zoals vetbedden, hondenmanden, hondenkussens, hondenspeelgoed, trimartikelen en hondenshampoos voor de verzorging van jouw hond. Alles wat je maar nodig hebt als hondenbaasje of hondenfokker vind je in onze webshop.

Diergigant heeft naast hondenproducten ook verschillende producten voor katten zoals kattensnoep, kattenspeelgoed en krabpalen. Laat je verrassen door ons enorme assortiment honden- en kattenproducten tegen een zeer voordelige prijs.

Zoals je van ons gewend bent hebben we altijd interessante voordeelacties op verschillende producten waarbij je het voordeel zelf kunt combineren. Zowel voor particuliere als zakelijke klanten hebben wij de beste kwaliteit hondenartikelen en kattenproducten tegen de voordeligste prijs.

Groot assortiment slachtproducten

Diergigant heeft een groot assortiment van gedroogde vleessnacks voor honden gemaakt van paard, eend, konijn, lam, rund, varken, hert en vis. Denk bijvoorbeeld aan een luchtpijp, kauwbotten, varkensoor, runderhuid, konijnenoren en kippennekken.


Altijd gigantisch goedkoop

De prijzen zijn niet alleen gigantisch goedkoop, ook werken we altijd met een fijne staffelkorting waarbij je het voordeel zelf kunt bepalen door allerlei soorten hondensnacks en slachtproducten te combineren. Al onze producten zijn altijd scherp geprijsd in onze webshop.


Kwalitatief gewoon goed

Naast een scherpe prijs vinden we de kwaliteit van onze producten ook belangrijk. Onze hondensnacks en hondenartikelen zijn altijd van een bepaalde kwaliteitsstandaard en van bekende merken zoals Kong, Show Tech en Chris Christensen.